top of page
Merel4zw_.jpg

ABOUT ME

Ik ben Merel van Ham, woonachtig in Schiedam en werk sinds 2009 als commercieel fotograaf door het hele land voor verschillende klanten. Zowel in de mode-, reclame- als bedrijfsfotografie zorg ik voor het perfecte beeldmateriaal dat past bij wat de klant wil uitstralen en waar de klant voor staat. 

Ik heb veel ervaring met het fotograferen van fashion campagnes en lookbooks voor verschillende kindermode labels.

Fotografie heb ik jarenlang gecombineerd met mijn werk als lerares basisonderwijs. Momenteel richt ik me volledig op de fotografie. Door mijn ervaring met lesgeven weet ik als geen ander, mensen op hun gemak te stellen, als ze voor de camera staan. Ik heb professioneel materiaal waarmee zowel binnen in een studio, als buiten op locatie een mooi resultaat neergezet kan worden. Ik vind het heerlijk dat mijn werk me de mogelijkheid geeft, samen te kunnen werken met creatieve mensen en met elkaar iets moois neer te kunnen zetten.

Klanten & publicaties:

Nono kidsfashion, Suitss Me, Sevenoneseven, Bampidano kids,  Bellaire boyswear, Nobell', 

Green Gypsy Spices,  Le Chic,  Lcee, 

Bambini magazine NL, 100% NL magazine,

Bomba for girls, Lola Meis,  Gina Nina jewelry,

Clic shoes, Jolly's,  12Monkeys, Gaya Fashion, Laluux, Studentenpakken.nl, mynewbehavior.com, Stanskleurenstijl, Decorette, modellenbureaus Elite models Amsterdam, Modelsupport, The Specials 

Voor informatie over prijzen en mogelijkheden kunt u mailen naar:

merelvanham@caiway.net

 

Of u kunt het contactformulier invullen, zodat ik contact met u op kan nemen. Zie pagina "contact"

bottom of page